Släp

Sortiment

Nedan följer ett urval av de modeller av släp vi kan erbjuda. Sedan en längre tid tillbaka säljer vi vagnar från CO-Släpet, Reko Trailer och Niwe Trailer.
Vi är även stolta över att numera vara Gotlands återförsäljare för Ifor Williams Trailers! De är Europas största tillverkare av släp med totalvikt upp till 3 500 kg och har sina fabriker i Wales, Storbritannien. IWT tillhandahåller marknadens bredaste sortiment av släp och alla modellerna håller hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.
Vid köp kan vi erbjuda finansiering via Wasa Kredit .
Titta gärna i vår Blocket-butik eller besök oss i Roma för att se vilka släp vi har hemma för omgående leverans!


Klicka på bilderna nedan för mer information om modellerna, alternativt besök Trailerimport.se (Ifor Williams) eller MidTrailer (Reko Trailer & Niwe Trailer) .


Ifor Williams BV126

Box Van

Ifor Williams

Ifor Williams CT136HD

Car Transporter

Ifor Williams

Ifor Williams HB506

Horsebox

Ifor Williams

Ifor Williams GH94

Plant

Ifor Williams

Ifor Williams TB4621-352

Tiltbed

Ifor Williams

Ifor Williams TT3621

Tipper

Ifor Williams

Niwe Trailer BG 7527

Obromsad flaktrailer

Niwe Trailer

Reko Trailer FE 2112

Obromsad flaktrailer

Reko Trailer

Reko Trailer FF 4900

Bromsad flaktrailer

Reko Trailer

CO-Släpet 750SB

Bromsad flaktrailer

CO-Släpet


Tips!

Släpvagnskalkylatorn hos Transportstyrelsen är ett lättanvänt verktyg för att se om en viss kombination av släp och dragfordon är laglig, och vilken körkortsbehörighet som i så fall krävs. Mer information om de nya körkortsreglerna angående körning med släp som kom 2013/01/19 kan du få i denna folder .


Reparation och service

Vi har ett stort lager av reservdelar och tillbehör för släpvagnar till försäljning. Behöver ditt släp repareras eller till exempel servas inför besiktningen kan vi såklart ordna det också! Ett populärt tillbehör är exempelvis adapter mellan 7- och 13-polig kontakt, vi kan också byta släpets kontakt från 7- till 13-polig och vice versa, om du hellre vill ha en lite mera permanent lösning.


CO-släpets webbsida
Ifor Williams Trailers webbsida
Niwe Trailers webbsida
Niwe Trailers webbsida